Sajtószoba

Videók, újságcikkek

Üzemcsarnok épült Veszkényben

Üzemcsarnok épült Veszkényben

Ezer négyzetméteres üzemcsarnokot avattak tegnap Veszkényben. A Met-Na Kft. beruházása százmillió forintba került, a kivitelezést a saját erő mellett a Széchenyi-terv is támogatta.Kisalföld Online 2003-06-19

Tavaly szeptemberben helyezték el az alapkövét, tegnap pedig felavatták azt az üzemcsarnokot, mely a veszkényi Met-Na Kft. legújabb beruházása. Az avatóünnepségen Németh Árpád, a község alpolgármestere és Ivanics Ferenc, a megyei közgyűlés alelnöke, a térség országgyűlési képviselője mondott köszöntőt. A vendégek között a kft. dolgozói, valamint üzleti partnerei is jelen voltak.

– A Met-Na Kft. beruházása bizonyítja, hogy ilyen kis faluban is, mint Veszkény, érdemes beruházni és a céget fejleszteni – mondta Németh Árpád, majd köszönetet mondott a társaság vezetőinek azért a támogatásért, amit a településnek nyújtanak.

Ivanics Ferenc arra az akaraterőre hívta fel a figyelmet, amely a kft. tulajdonosaira volt jellemző az elmúlt években és arról beszélt, hogy a helyi vállalkozásoknak milyen jelentőségük van a térségben.
A Met-Na Kft. története majd húsz évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor Nagy Béla egy, már akkor is idejétmúlt esztergagéppel másodállásban vállalt bedolgozást a Mezőgép gyáraiba. Azóta töretlenül fejlődött a vállalkozás és ma már tizennyolc embert foglalkoztat. Nagy Béla azóta fiával együtt irányítja a kft.-t, járműipari és gépalkatrészeket gyártanak, partnereik között német, osztrák és holland multinacionális cégeket is találni.

Dátum

2003. június 19.

Cimke

Újság

Facebook

TÉRKÉP

GDPR - © 2019 Copyright. Designed by Met-Na