HÁROM GENERÁCIÓ
A FÉMFORGÁCSOLÁSBAN

Jármű és gépipari alkatrészek gyártása,  fém megmunkálás,  felületkezelés, készülékek gyártása

OKTATÁS

Munkatársaink szakképzett forgácsolók, technológusok, CNC gépkezelők, géplakatosok, gépész és minőségbiztosítási mérnökök.

Cégünk felismerte a szakember képzés hiányát a régiónkban, ezért 2006 óta vállalja a szakmunkások képzését (forgácsoló, lakatos, mechatronikus és karbantartó szakmákban) a régió szakképző centrumaival együttműködve duális képzés keretében.

Cégünk 2018-2019 évben 9 fős osztályt indított annak érdekében, hogy a hiányt pótolni tudja. A 2018-as nyári szünetben 14 fő tanuló oktatását vállalta.

A képzés kiterjed az alap forgácsoló szakma ismeretétől a CNC gépek vezérlésének, programozásának és kezelésének és mérőeszközök használatának ismeretéig.

Vezetői továbbképzések.

Képzés

A Kollegáinkat folyamatosan, a változó piac igényeinek megfelelően, külsős, szakmabeli oktatókkal képezzük (pl.: Minőségtechnikák, MSA, SPC, FMEA témakörökben)

Célunk, hogy a naprakész ismeretek fenntartásával versenyképességünk megtartsuk és vevőinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Ehhez elengedhetetlen, hogy csapatunk fiatalos és nyitott a folyamatos fejlődés, a Lifelong Learning, azaz életen át tartó tanulás iránt.

tanulo.jpg

Facebook

TÉRKÉP

GDPR - © 2021 Copyright. Designed by Met-Nainfoblokk