HÁROM GENERÁCIÓ
A FÉMFORGÁCSOLÁSBAN

Jármű és gépipari alkatrészek gyártása,  fém megmunkálás,  felületkezelés, készülékek gyártása

Oktatás

Oktatás

2006 óta vállalja a szakmunkások képzését (forgácsoló, lakatos, mechatronikus és karbantartó szakmákban) a régió szakképző centrumaival együttműködve duális képzés keretében.

Minőségpolitika

Minőségpolitika

A MET-NA Kft. fémforgácsoló tevékenységének generációk óta meghatározó tényezője a minőség, amely a megrendelőink megnyerésének, a piac megszerzésének, megtartásának és bővítésének a legcélravezetőbb és leghatásosabb eszköze.

Szállítás

Szállítás

A MET-NA Kft-nek 2 saját teherautója van, ami minden időben rendelkezésre áll belföldi fuvarok teljesítéséhez. Ez segít a rugalmasság és a szállítási pontosság betartásában.

Rólunk

Cégünk 1986-ban alakult Nagy Béla másodállásos esztergályos vállalkozásaként. Ebben az időben a cég által megmunkált gépipari és járműipari alkatrészek a Mezőgép vállalatainak keresletét és a lakosság igényeit elégítette ki. A Mezőgép folyamatos megrendeléseivel biztosította a veszkényi iparos fejlődését, valamint főállásúvá válását. Ezután váltás következett, amikor nemcsak a Mezőgép, hanem gyakorlatilag az egész magyar ipar összeomlott. A rendszerváltozást követően az országba külföldi befektetők áramlottak, a magyar ipar gyorsan magára talált. Új megrendelőink az országba betelepült német vállalatok és a Rába Rt. gyára lett.
A vállalkozás stabilitását az is mutatja, hogy bejegyezték a Győr-Moson-Sopron Megyei Cégbíróságon, így MET-NA Korlátolt Felelősségű Társaságként működik tovább 1997-től. A cég 100%-ban a Nagy család tulajdonában áll.

A szélesedő kapcsolatok, növekvő megrendelések eredményeként a családi háznál lévő telephely kicsinek bizonyult. Az új telephely megépítése óriási feladatot jelentett. Több éves előkészítő munka után az építkezés 2002-ben kezdődhetett el a Mező utcában. 2003. júniusában adtuk át új 1100 m2-es új üzemcsarnokunkat. A gyártás a korszerű gyártócsarnokban még ebben a hónapban elindulhatott. Nagyon fontosnak tartjuk a megbízhatóságot, vevői igényekhez alkalmazkodó rugalmasságot és a szállítási pontosságot. Vállalkozásunk kezdettől fogva nagy hangsúlyt helyez termékeinek kiváló minőségére, a vevők megelégedettségének elérésére.

metna-top1.jpg

Ennek, valamint versenyképességeink megőrzése érdekében 2002. júniusában megszereztük az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minősítést. Ez nagy lépést jelentett ahhoz, hogy nagymultinacionális vállalatok nemzetközi beszállítói lehettünk. A termelés három műszakban folyik, 2021 augusztusi létszám 270 fő.

Cégünk 1994 óta a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja, ezen belül is a kézműves tagozathoz tartozik. Kirándulások, egyéb programok, személyes találkozások megszervezése által tartjuk a kapcsolatot a tagozat tagjaival, amelyek során szakmai tapasztalatok cseréjével segítjük egymás munkáját. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a kamari tagkártyával rendelkező cégeknek vagy magánszemélyeknek saját gyártmányú járműipari termékek vásárlása esetén 5%-os kedvezményt nyújtunk.

Facebook

TÉRKÉP

GDPR - © 2021 Copyright. Designed by Met-Nainfoblokk