Pályázatok

A MET-NA Kft elnyert pályázatainak beszámolója

Új Széchenyi Terv

Komplex technológiai fejlesztés nagy értékű megmunkáló központok beszerzésével, kapcsolódó üzem és raktárcsarnok fejlesztéssel.

Projekt azonosító: GOP-2.1.1-11/B-2011-0015

Projekt neve: Komplex technológiai fejlesztés nagy értékű megmunkáló központok beszerzésével, kapcsolódó üzem és raktárcsarnok fejlesztéssel.

A projekt leírása: A projekt első fázisában 3 db nagy pontosságú és nagy teljesítményű CNC megmunkáló-központ (HELLER H4000 és H5000 vízszintes és Hi-V600D függőleges megmunkáló-központok tartozékaikkal) beszerzésére és üzembe helyezésére került sor. Az üzembe helyezett gépek intenzíven növekvő konkrét járműipari megrendelői igényeinket elégítik ki. A projekt hatékony működtetését a következő, egyben befejező 300+1200 m2-es üzem- és raktárcsarnok építési feladatok megvalósításával folytattuk, amit saját erős képzési, rendszerfejlesztési elemekkel, megfelelő finanszírozással és projekt tapasztalatainkkal egészíttettünk ki.

A fejlesztés eredményeként 2015 végéig legalább 5%/év árbevétel növekedést és kb. 30 fő új munkahely létrehozását tervezzük a bázishoz képest. A gépek üzembe helyezése megteremti a technológiai lehetőségét a tervezett eredmények elérésének, amelyhez az üzem csarnok bővítése és az új csarnok építése biztosítja az infrastrukturális feltételeket is.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

MET-NA Vasipari Gyártó és Forgalmazó Kft., 9352 Veszkény Mező u. 2. Telefon: 96/ 252-338 E-mail: info[@]metna.hu

mm logo

esza logo nagy

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - www.nfu.hu Magyar Gazdaságfejlesztő Központ - www.magzrt.hu

 

Facebook

TÉRKÉP

GDPR - © 2021 Copyright. Designed by Met-Nainfoblokk